We cordially welcome you
2005 – The first diwan as a restaurant
After 8 years the family business was ready. It was planned for a long time and finally built so that the Diwan Restaurant opened its doors to its guests the following year.
In a very short time, the restaurant became a place for people of every nation who care about good, authentic Turkish cuisine.
The specialty in this restaurant is, as the name suggests, the charcoal grill. In contrast to many grill restaurants, a lot of emphasis is placed on barbecuing with real charcoal.
Diwan Holzkohlegrill 1150
Diwan Holzkohlegrill 1150
Märzstraße 51, Wien 4.4 1,352 reviews
Diwan Holzkohlengrill 1150
Was mich tatsächlich enttäuscht hat war, daß mir beim Anruf mitgeteilt wurde dass eine Reservierung unmöglich ist - der Nebentisch allerdings mit "Reserviert" Schild offensichtlich blockiert wurde?!?
Das Personal ist sehr freundlich und fragt zwischendurch ob alles in Ordnung ist.
Das Essen (bei uns Frühstück) … More war sehr lecker und vielfältig. Wir sind zu Dritt mit dem „Serpme Früchstück“ satt geworden.
Ich kann dieses Restaurant jedem nur wärmstens weiterempfehlen.